Mini-Z klubbløp nr 3

Lørdag 16 januar ble løp nr 3 avholdt i garasjen på Klepp. 15 førere møtte opp. To unge lovende stilte opp i rekrutterings klassen. Her var det tett og jevn kjøring mellom Magnar og Even. De delte på å vinne i kvalifiseringen. Magnar trakk det lengste strået, og vant kvalifiseringen. I semifinalen delte Even og Magnar på å lede gjennom hele løpet. Det ble avgjort den siste runden da Even ble sittende fast i vantet, og mistet fattige 8 sek og måtte takke med en andreplass. I finalen hadde tellebrikken falt ut på bilen til Even, slik at han mistet noen runder på Magnar. Magnar vant, med Even på andreplass. Gratulerer til dere begge. Nå leder Magnar rekrutterings klassen sammenlagt med Even på andre her også. Kjempebra.

I den andre klassen var det Nikko som tok kommandoen. Han satte banerekord med utrolige 7,7 sek. Han imponerte hele løpet og vant komfortabelt. Nedover i rekkene skjedde det litt mer. Det ble byttet på plasseringer hele tiden. Noen rykket opp, og noen ned. Ernst Olav endte opp i A finalen med flott kjøring i gruppe to. Erik kjørte kvalifisering og semifinale i gruppe 3, men med flott kjøring i semifinalen, karret han seg til en plass i B finalen.