Monthly Archives: January 2012

Turnering i Mini-Z i romjulen

Onsdag til fredag i romjulen blir det arrangert turnering i Mini-Z.
Start kl. 17.00 hver dag. Påmelding kr. 100,- ved oppmøte.

Fredag vil det bli sosial tilstelning etter løpet.

Alle er velkomne med eller uten bil.

 

Klubbmesterskap 2011 sesong

Det var en knallavslutning for klubbmesterskapet som ble avholdt 1. oktober. Været var fantastisk og baneforholdene ble ordentlig bra etter solstrålene tørket den fuktige banen. Veldig gode rundetider ble satt i begge klasser. Cato satte ny banerekord under kvall 2 – fantastisk! Hall of fame oppdateres..

Tett racing i sedan klassen ga et spennende løp. Kvassheimen viste knallform og bar ingen preg på rusten pådragspedal etter lite kjøring denne sesongen. En litt kjip start fikk Ingve på løpet som ikke fikk timeout når oppstilling til start hadde begynt.. regler regler. God sportsånd som han har kastet han seg ut i det når bilen ble klar, han kjørte seg noe opp på utholdenheten. Cato var det lite å gjøre med når han var i rekord modus.

Nikko og Marius ga hverandre litt fight denne gangen også, men Marius som hadde litt høyere tempo denne dagen klarte å etablere en ledelse mot slutten. Nikko som har hatt god form hele sesongen var urokkelig på poengtavla og stakk av med klubbmestertittelen!

Final ranking in class LS TC:

Final ranking in class LS F1:

Final ranking in class 1:10 MOD: