Monthly Archives: October 2015

Klubbløp 7 2015

Lørdag 3. oktober var det duket for løp nr 7 i årets serie. Værmeldingene hadde lovet tørr bane, men når kvalifiseringen startet, var banen skikkelig våt. Sola kom frem, men det ville ikke tørke opp. Det ble bestemt at semifinalen gikk ut, og at den ekstra tida skulle vi bruke til kvalifisering. Den siste halvtimen ble banen tørrere, og flere førere satte gode tider. Jeroen var tilslutt raskest i touring, mens Rolf Magne tok pole i formel.

Finalen for formel ble erklært wetrace, og Rolf Magne startet med regndekk, mens resten av feltet hadde tørrværdekk. Rolf Magne stakk ut i tet, med Cato og Kjell rett bak. Slik var det noen runder, men med nesten tørr bane ville ikke dekka til Rolf Magne holde, så Cato slapp forbi. Det samme gjorde Kjell og Oddmund. Ingve gjorde comeback dette løpet, og med ny overhalt bil fikk han kjørt mange runder, selv med litt utfordrende bil og løse drev, kom han helskinnet i mål. Fremme var det Cato som dro i fra, med Oddmund og Kjell bak. Cato vant, med Oddmund på andre, Kjell tredje, Rolf Magne fjerde og Ingve på femte.

Touring finalen får tørr bane, og med Jeroen i pole og Marius rett bak, var det duket for nok en spennende finale på Klepp rc sin bane. Jeroen tok tet, med Marius rett bak, mens Ove og Fredrik kom rett etter disse. Fredrik smatt tidlig forbi Ove, og gikk opp på tredjeplass tidlig. Marius hadde litt vanskelig bil, og måtte ut på graset et par ganger, slik at Fredrik kom opp på andre plass. Dette holdt seg slik lenge, men Marius klarte å håndtere bilen bedre og bedre, og Fredrik måtte til slutt gi fra seg plassen. Ove kjører ut et par ganger, slik at unge Undheim passerer faren og går opp på fjerde plass. Bernt kjører et kjempe løp, og kaprer en flott sjetteplass, Tord har problem med underlaget, og kjører inn til sjuende plass, mens Stian knekker den ene skruen i uprighten og må gi seg etter 24 runder. Førsteplassen var det derimot ingenting å gjøre med. Jeroen var i et kjempe slag, og kjørte i ensom majestet hele finalen. Etter en sesong med mye stang ut for han, fikk han full klaff denne helgen med seier.

Resultat og tabell finner dere under fanen: Løp