Monthly Archives: December 2013

Dag 3 av Romjulsturnering

Da var det hele over, og det ble kåret en vinner. Det ble kjørt to omganger, der Ivar rykket opp fra gruppe 2 og fikk kjørt fem omganger i sammen med Cato, Marius, Bjørn Tore og Oddmund. I gruppe 2 hadde Fredrik funnet ut at å løsne diffen og sette på bedre bak dekk, gikk det faktisk an å kjøre fort. En annen som fant flyten i dag var Morten. Han vant flere heat. Olaf og Rune kjørte jevnt og bra hele dagen, men siden vi bare kjørte to omganger i dag, holdt det ikke til opprykk. I gruppe 1 var det Cato som dominerte, mens Bjørn Tore hadde samme roen i dag som i går. Marius er den raskeste på enkelt runder, men bilen er så rask at den har lett for å flippe over, noe som skjedde noe ganger i dag. Han vant de fleste heatene han fullførte.

De fire beste etter kjøring i tre dager, kvalifiserte seg til super finalen. Resultatet etter dette ser dere på linken under

Resultat romjulsturnering 2013 – Dag 3

Superfinalen startet med Cato i pole, Marius på andre, Bjørn Tore på tredje og Oddmund på fjerde. Cato rotet som vanlig i starten, men heldigvis var det tre andre også som rotet litt, slik at han ledet etter noen runder. Marius flippet noen ganger, slik at han kom litt bakpå. Utover i løpet fant han flyten og knappet inn på Cato, men det holdt ikke helt inn. Hadde finalen vart fem minutt lenger er det mulig han hadde tatt den gamle Hetland. Men som Kjell pleier å si: dæ æ jabnå så dræge. Bjørn Tore ledet på Oddmund i starten, men hadde nok litt nerver, og kjørte i vantet et par ganger, og da såg Oddmund sitt snitt til å stikke i fra. Det endte opp med Cato på første, Marius på andre, Oddmund på tredje og Bjørn Tore på fjerde.

Superfinalen 2013    Photo 4

Denne turneringen synes undertegnede at har vært vellykket på alle måter. Alle har fått mye kjøring, og alle har kjørt bedre og bedre. Det har vært veldig sosialt, med god drøs og mye kaffe. Jeg håper vi kan gjøre dette igjen neste år, og at enda flere kan bli med. Det vil naturligvis være mulig å kjøre utover vinter og vår for de som ønsker det. Da sender dere en SMS til et par av de dere tror vil være med, så kommer de.

Det er også lagt inn noen bilder fra turneringen.

Godt nyttår til alle

Dag 2 av Romjulsturnering

Da var dag 2 over, og vi hadde en god dag på banen i dag og. Cato er i tet med Marius og Bjørn Tore like bak. Bjørn Tore har hatt en veldig god dag med kjøring i første gruppe fra han rykket opp. Der har han festet sin posisjon, og ser ut til å få være med i Superfinalen i morgen. Fredrik og Oddmund har rykket opp og ned. Morten, Rune og Olaf har kjørt jevnt og bra, men har ikke klart steget opp til gruppe 1. Vi starter kl 1000 i morgen også, og avslutter med en Superfinale på 15 minutt kl 1400. Alle er velkomne til drøs og kaffe. Stillingen finner dere med å følge linken under.

Resultat romjulsturnering 2013- Dag 2

IMAG0780   IMAG0769

Dag 1 av Romjulsturnering

Første dag av Romjulsturneringen er over, og dette har vært en kjekk dag med veldig bra kjøring. Etter kvalifiseringen ledet Marius med Cato og Ivar hakk i hæl. Da løpet startet, var det Cato og Ivar som kjørte best, mens Fredrik og Marius hadde litt problem slik at de ble hengende litt etter. I gruppe 2 var det Oddmund som gjorde det best, Bjørn Tore, Morten og Olaf presset rett bak. Så når det var kjørt 5 omganger, var det klart at Fredrik rykket ned til gruppe 2 og Oddmund rykket opp. I morgen starter vi kl 1000, så kom og se eller bli med.  Stillingen ser dere ved å følge linken under

Resultat romjulsturnering 2013 – Dag 1