Monthly Archives: October 2013

Klubbløp 8 2013

Da var årets siste løp over. Oppmøte var bra, og vi hadde en kjekke dag med skruing fra tørt til regn fra kval til finale.

I formel tok Cato pole, med Trond på andre. Cato viste veldig bra tempo på det våte føre. Det samme gjorde Trond også. Før finalen ble det skrudd fra regn oppsett til tørt da alle regnet med tørt til finalen. Men det begynte å regne, og de måtte skru tilbake igjen. Finalen startet der Cato snurret i første sving, så Trond og Morten kom forbi. Trond ledet en stund, men Cato klarte å hente de opp igjen. Etter ca 20 minutt fikk Cato problem med styringen, og måtte inn i pit for å sjekke bilen. Han fant ingen ting, så han kom seg utpå igjen. Da var det Trond som ledet med Morten rett bak. Etter 30 minutt fikk Trond problem med strømmen, og kom løpene helt febrilsk inn i garasjen, om noen hadde et batteri. Det fikk han. Samtidig kom Cato også inn i garasjen og rev til seg et batteri han hadde på FG`en sin, men for han holdt det ikke. han måtte gi seg. Trond derimot, klarte å kjøre seg opp til en fin andre plass, mens Morten, som endelig fikk bilen til å fungere hele dagen, fikk sin første seier. Gratulere Morten. Rolf Magne og Kjell fulgte på de neste plassene.

I TC var det Marius som tok pole, med Fredrik på andre, Oddmund på tredje et sekund bak og Bjørn Tore på tredje et sekund bak Oddmund. Kald beregning av Fredrik gjorde det mulig for Oddmund å legge seg i mellom Bjørn Tore og Fredrik. Fredrik trengte mest mulig poeng for å prøve å holde Bjørn Tore bak seg i sammendraget. I finalen var det Marius som startet best, med Fredrik og Bjørn Tore rett bak. Men etter 11 minutt fikk Marius problem med strømmen, han også, så han måtte gi seg. Da var Olav klar til å overta. Han hadde funnet et sett med dekk som fungerte veldig bra, så ingen klarte å følge ham. Bak han kjempet Oddmund og Bjørn Tore en kamp om andreplassen, en kamp Oddmund gikk seirende ut av. Fredrik fikk fjerde, Tommy femte, Sindre Undheim sjette, Jeroen sjuende, Stian åttende, Tord niende, Sindre Myrstøl tiende og Marius ellevte. Gratulere til Olav med en fortjent seier.

Formel pallen    IMAG0586

Formelpallen                                                             TCpallen