Monthly Archives: December 2015

Mini-Z klubbløp nr 2

Søndag 6 desember ble løp nr 2 i mini-Z serien avholdt i garasjen på Klepp. Det var 19 påmeldte, og trangt om plassen. Det ble delt inn i to klasser, åpen klasse og rekruteringsklasse. Det ble kjørt tre kvalifiseringsomganger, semifinale og til slutt fire finaler. I rekrutteringsklassen var det fire påmeldte. Stian og Tord Orstad var raskest , med to nye lovende karer fra Hognestad, Magnar K Time og Even M Nesvik. Magnar kjørte også løp nr 1, mens Even debuterte i helgens løp, og med seier i første omgang. Magnar tok en fortjent andreplass i første omgang. Utover kvelden kjørte de bare bedre og bedre. Magnar tok tredje plass og Even tok fjerde. Stian vant med Tord på andre.

I den åpne klassen var det tre grupper, der det ble kjempet om poeng i alle omganger. Marius og Jeroen var raskest, mens Cato og Ivar var like bak. I semifinalen fikk Cato problem med batteriene og kom sist i sin semifinale. Ove og Ernst Olaf kjørte så bra i sin semifinale, at de begge fikk kjøre i A finalen, mens Cato og Fredrik kjørte i B finalen. Rune Bjelland som debuterte denne helgen, kjørte en fantastisk semifinale, at han fikk kjøre B finale. C finalen var det fire jevne førere. Dette ble nok den mest spennende finalen, der alle kom inn med likt antall runder etter 10 minutt kjørt. Det var Haugen brødrene som var raskest, med Erik som vinner. Håkon tok andre plass, Olaf tredje og Trond tok fjerde plass. I B finalen hadde Cato funnet et sett med goe batterier, og fikk kjøre stort sett alene. Fredrik kom på andre plass, Oddmund tredje, Morten fjerde og Rune kom inn på en fin femte plass. A finalen var det Marius som stakk i tett, med Jeroen like bak. Etter ca 7 minutt, kom Marius inn i litt trafikk, og ble stående fast et øyeblikk, da grep Jeroen sjansen og gikk forbi. Med flott kjøring resten av løpet holdt det til mål, og vant løpet, Marius kom på andre plass, Ivar tok tredje, Sindre tok fjerde, Ernst Olav femte og Ove fikk sjette plass.

Dette var en flott racing dag, med mye flott kjøring av flere førere. Dette lover bra for rekrutteringen. Resultat ligger under fanen Løp

20151206_163939 20151206_164908 20151206_162443