Monthly Archives: May 2014

Stengt bane

Klepp Kommune har pålagt Klepp RC om å stenge for bruk av forbrenningsmotorer på banen inn til videre pga støyutfordringer. Mer info kommer fortløpende.

Norges Cup runde 2

2. runde av Norges Cup ble kjørt under spesielle forhold med vått og tørt underlag. Alle kval gikk på våt bane , men bare fuktig, så det ble veldig vanskelig å kjøre for deltakerne. Kvalet vant Jonas, med Sindre på andre og Olaf på tredje. Semifinalen ble vunnet av Håvard med Kristiansen på andre. I semifinale B startet det å bli tørt, men alle startet med regn dekk. Rundetidene gikk ned etter hvert og regndekkene ble i overkant varme og myke. Det kunne vi se spesielt på Jonas, som måtte kjempe seg til finalen. Tord Orstad kjørte et en kanon semi, og kom inn som nr to. Sindre kom inn på tredje plass. Ove, far til Sindre, vant denne semifinalen, og det holdt til andre startposisjon i finalen.

Da finalen startet, var banen helt tørr, og alle satte bilene tilbake til tørrværoppsett. Banen holdt seg tørr hele finalen. Med tørrværsdekk, fikk Jonas lov til å kjøre fort igjen. Han kjørte fort gjennom hele finalen, og seieren var i boks. Han fikk også revansj på Håvard fra i går. Håvard kom inn som nr to, mens Kjetil tok siste plass på pallen. Nykommeren Sindre U startet sin første finale i Norges Cup med en fin fin fjerde plass. Tord kjørte også sin første finale i dette selskapet. Det endte med en flott tiende plass. Utrolig kjekt at vi i Klepp RC har så mange gode og talentfulle gutter. Disse må det tas godt vare på. Også veldig kjekt at det stilte opp så mange fra andre klubber rundt om i landet. Dere vil alltid være velkomne på banen vår.

Vil også takke alle deltakerne og publikum for at dere kom for å se på. Må selvfølgelig  få takke mor til Sindre for en kjempegod kake, de to jentene hun hadde med seg, som hjalp til i kiosken. Skal takke Melina og Amalie, som stod i kiosken i dag også. Rune har i dag også styrt skuta etter alle kunstens regler. Tusen takk Rune

IMAG1285

 

Norges Cup runde 1 på Klepp

Første runde av Norges Cup i Largescale er gjennomført. Det ble en dag med kjempe vær, fantastisk kjøring og meget bra deltakelse. Løpet var i dag kombinert klubbløp og Norges Cup. Derfor var F1 også med å kjørte kval og finale. i dag har det blitt kjørt 12 kval, 2 semifinaler og to finaler. Tidsskjemaet har vært stramt, men Rune styrte skuta etter alle kunstens regler. I Touring var det 19 startene og i F1 var det 7 startene. Formelfinalen ble vunnet av Cato, Trond på andre, Ivar på tredje, Rolf Magne på fjerde, Ingve på femte, Marius på sjette og Morten på sjuende.

I touring finalen var det Marius som tok kommandoen fra start. Han kjørte et kjempeløp, og klarte 83 runder, og et snitt på 21.908. Dette er noe av det beste som er gjort i en finale på Klepp. Kjempebra Marius. Men den mest spennende kampen sto Håvard og Jonas for. De vekslet på andre plassen flere ganger gjennom hele finalen, Jonas hadde grepet  om andreplassen mot slutten, men da det var et minutt igjen, klarte Håvard komme seg forbi. og han kapret plassen. Dette var veldig spennende å følge med på fra sidelinjen. Tusen takk til dere begge for et kjempeshow gutter.

For Klepp RC, er det utrolig kjekt at de er så mange fra andre klubber som tar turen innom, og gir de lokale heltene våre skikkelig kamp om plassene på pallen. Det har vært en dag som vil bli husket som spennende og kjekk. Takk til alle deltakerne og publikum.

Må heller ikke glemme to snille jenter som sto i kiosken hele dagen, og ikke minst, mor til Sindre som kom med lapperøra. Det smakte. I morgen går andre runde av stabelen, så vel møtt til alle sammen.

 

IMAG1257    IMG_7641

Påmelding Norges Cup nr. 1 og 2

Påmelding er åpnet for løpene neste helg.

Påmelding finner du her: Påmelding

Det blir kjørt to løp i Norges Cupen for Large Scale 1:5 Touring Car.
Lørdag blir det kjørt i retning CCW (mot klokka).
Søndag blir det kjørt i retning CW (med klokka).

Håper mange finner veien og at løpet blir en suksess 🙂

Løpet lørdag kjøres det en support klasse med 1:5 F1. Løpet lørdagen inngår i klubbmesterskapet.

Kontingent er satt til kr 200 pr. løp.

Informasjon om løpet (tilleggsregler):
20140501 Norges Cup Tilleggsregler