Monthly Archives: October 2014

Garasje

Da er det brukt fire kvelder og en lørdag på å sette opp vegger og legge på taket. Den ene porten er montert. Dugnadsånden har vært kjempegod, takk skal dere ha. Vi har fortsatt en del å gjøre, og vi må fortsette med samme driv som vi har hatt. Det er lagt ut mer bilder i galleriet.

20141025_155715

Bygging av garasje

Byggingen av garasjen er i full gang. Dugnadsånden er helt fantastisk. Tusen takk til alle som har bidratt. Arbeidet fortsetter denne uken, og vi håper på å få tette bygget i løpet av helgen. Alle som vil, kan stikke innom for å følge med på byggingen. Har også lagt ut noen bilder ifb med byggingen. Mini- z banen er også satt opp inne i klubbhuset, så det er bare til å ta med bilen for å kjøre der.

IMG_2028

Klubbløp 8 2014, sesongens siste løp

 

Da var årets siste løp over. Sesongen har vært preget av mye bra kjøring, store arrangement som to Norgescupløp og NM. Klepp RC var bra representert på disse arrangementene. Lørdagens løp gikk på som regnløp. Det regnet store deler av kvalifiseringen, og til dels mye regn også. I formel var det Kjell som satte beste tid, med Oddmund på andre og Rolf Magne på tredje. I touring var Jonas og Sindre som var raskest med Olaf og Atle på de neste plassene.

Finalen til formel ble kjørt i 35 min. Det var våt bane med greit grep. Kjell hadde pole position, og han tok ledelsen fra start. Han kjørte jevnt og bra, og reiste fra de to andre. Han vant med tre runder på neste mann. Oddmund tok andre plass og Rolf Magne tredje. Det var de som startet i formel. Satser på mer deltakere i neste sesong.

Banen var fortsatt våt da touringfinalen startet, selv om det ikke hadde regnet siden starten på formelfinalen. Dette var med og gjorde kjøringen veldig vanskelig for sjåførene. De som taklet forholdene best var nok Sindre, Fredrik og Bjørn Tore. Sindre kjørte utrolig rolig og jevnt med veldig lite feil. Dette resulterte i en velfortjent seier. Fredrik kjørte også rolig og jevnt, det samme gjorde Bjørn Tore. Fredrik og Bjørn Tore kjempet om tredje plassen i klubbmesterskapet, og den som var best av de, ville sikre seg tredje plassen totalt. Fredrik gikk i mål 23 sekunder før Bjørn Tore. Gratulerer til Sindre for sin første seier (blir ikke den siste), og til Marius med seier i klubbmesterskapet i touring, og Cato med seier i klubbmesterskapet i formel.

Takk for i år. Mvh styret

20141011_144736     20141011_134608 

 

NM Largescale 26-28 september

Da var NM over, og Klepp RC vil takke deltakere og publikum for en vellykket helg. Vi gratulerer Håvard Gulliksen som norgesmester.

Det regnet fredags formiddag, så de som hadde kommet for å trene, måtte vente til det tørket opp ut på ettermiddagen. Det ble kjørt treningsheat fredags ettermiddag for å kunne sette opp så jevne grupper som mulig i kvalifiseringen på lørdagen.

Lørdagen startet med regn, og alle hoppet over den første omgang. Da andre omgang skulle kjøres, hadde det tørket litt opp, slik at det ble kjørt, men litt våt bane. Til tredje omgang skulle gå, var det helt tørt, og deltakerne begynte å sette veldig gode tider. Vi har hatt besøk fra Nederland, Hessel Roskam. I tredje omgang satte han ny banerekord, og kjørte veldig bra i store deler av omgangen, men det lokale håpet, Marius, klarte å holde han bak seg. De andre sjåførene kjørte også bra. Håvard satte ny personlig beste rundetid, det samme gjorde Fredrik, Kjetil Kristensen og Ove. Da tre omganger var kjørt, ledet Marius med Hessel på andre, Jonas på tredje, Kjetil Kristiansen på fjerde. Klepp RC hadde tre gutter fra 10 til 13 år blant de sju beste. Rekruteringa er bra hos oss.

Søndagen startet med våt bane, så siste kvalomgang ble utsatt en time. Da fikk alle tre gruppene kjøre på tørt. Semifinalene gikk som planlagt, og kl tre startet finalen. her tok Marius føringen med Hessel like bak. Men utover i løpet fikk de problem, Marius fikk servoproblem og måtte bryte. Hessel hadde gjort feil dekkvalg, og måtte kjempe for å komme til mål. Håvard Gulliksen kjørte strålende, og vant med en runde på regjerende mester Tommy Carlsen. Ole Henrik Gulliksen tok en flott tredje plass, mens beste Klepp RC sjåfør Fredrik tok fjerde plass, en runde foran Hessel. Da alle var kommet i mål, åpnet slusene seg.

Dette var en fantastisk helg, med mye flott kjøring, salg av pizza laget i pizzaovn, av en ekte pizza baker, Mir. Flott utenlands besøk fra Nederland og Ungarn. Takk til Hessel og Cor Roskam, og Klepp RC venn, Lazlo Gal. Vi må også takke alle medlemmene som har stilt opp før helgen til dugnad, under helgen for å arrangere stevnet, jentene som har holdt bua under kontroll og mødrene som har baket kaker.

.20140928_160915

Det er lagt ut litt bilder på hjemmesiden vår, og Lazlo har lagt et veldig flott galleri på sin side modelcargo.com