Monthly Archives: September 2015

Klubbløp 6 2015

Lørdag 19 september var det dags for løp nr 6 denne sesongen. Yr.no lovet tørr bane, men må ha gjort en formidabel feil. Dette ble den lørdagen vi ikke var i det minste tvil om man skulle bruke regndekk eller ikke. Det kom noen smådryss av regn i løpet av kvalet. Etter kvalifiseringen var det Cato som var raskes i formel, med Oddmund, Rolf Magne og Bernt på de neste plassene. I Touring var Marius raskest med Sindre og Fredrik tett etter.

Da finalen startet for formel, regnet det skikkelig. Grepet i banen var bra, og Cato stakk av på direkten. Bernt fikk problemer med løst drev og måtte ut for å skru. Etter noen få minutt, var han på igjen for å jage Cato og Oddmund. Rolf Magne fikk problem med elektronikken og ga seg. Cato vant komfortabelt, Oddmund tok andre, Bernt tredje og Rolf Magne fjerde.

Det regnet fortatt lett da touringfinalen startet. Marius og Sindre for avgårde umiddelbart, Fredrik og Ove kom bak de, Stian og Kjell Magne bak der igjen. Etter ca halvkjørt løp ble motoren til Fredrik kvalt. Da den skulle startes igen, var startsnora defekt. Da måtte han bytte denne, og kom innpå et par runder bak Kjell Magne. Stian holder tritt, og slipper ikke Fredrik noe særlig innpå. I tet leder Marius med en halv runde stort sett hele finalen, men på slutten slutter det å regne og banen blir vanskeligere å holde bilen på banen. Dette behersker unge lovende Undheim best, og Marius kjører ut et par minutt førslutt. Dette utnytter Sindre, og smetter foran Marius. Dette holder med et nødskrik, og han vinner med en bil lengde. Ove tar siste pall plass, Stian kjører jevnt og sikrer fjerdeplass, Fredrik på femte og Kjell Magne på sjette. To førere fikk problem før start, Olaf og Jeroen, og måtte bryte.

Resultat klubbløp 6

20150919_140806   P1040760

Oppdatert tabell under siden Løp

 

Reisebrev fra Team Orstad

Hei ,Her kommer en lite ref fra rc løpene i kodal for Stian og Tord.
. Etter en lang kjøretur fra westlandet ankom vi hotellet torsdag kveld.,. for å være godt forbrett på trening fredag.
Der startet vi ca kl 10 på fredagen , med tørr bane , dagen gikk greit med noen små utskiftninger av deler ,(servo ).
stian og Tord kjørte bra , og minsten viste på kjøringa at her hadde han våre før.
Lørdag kom det samme gjorde regnet, så denne dagen skulle kjøres på våt bane , dette mestret stian best , med en 2 pl i semien i tilleg til en stop and go og start spor 2 i Afinalen.
i a finalen kom stian på 6 pl og Tord på 7 pl.

Søndag sol å tørr bane , på 1 kval satte Tord lista til 29 runder , følgt av Stian på 26 runder, i 2 kval var begge på 29 runder Kjempe bra kjøring.
Det ble ikke kjørt semi i dag, så i A finalen Starter Tord på 4 spor og Stian på 6 spor , etter trøbbel med kjøringa så fulfører ikke stian finalen.
Og ender på Tord på 7 pl og Stian på 8 pl.

Tusen takk Rolf Magne