Monthly Archives: April 2016

Klubbløp nr 1 2016

Da var årets første løp avviklet. Oppslutningen var fantastisk, med 16 førere i TC og 6 i F1. Med nytt løpsoppsett, var det duket for mye kjøring. Første kval startet kl 0900, og nesten alle deltok, selv om det var våt bane. Det ble ingen gode rundetider i dette kvalet, heller ikke i de to neste. Da den fjerde omgangen skulle i gang, var banen tilnærmet tørr, og vi fikk flere gode rundetider. Til semifinalen, var banen tørr, og våren var skikkelig i gang.

I formel var det Cato og Morten som kjørte raskest. Cato tok pole, med Morten på andre og Rolf Magne på tredje.

I touring måtte det semifinale til, da det er plass til 10 i finalen. De 6 raskeste i kvalifiseringen gikk direkte til finalen, mens de fire siste plassene ble fordelt på de fire raskeste i semifinalen. Her var det Jeroen, Ove, Tommy og Tord som var raskest. I finalen hadde Marius pole, med Sindre og Stian på de to neste plassene. Med litt klabb og babb i start, måtte Stian kaste inn håndklede, med skade på bilen. Marius hadde litt utfordringer med bilen, og mistet ledelsen ut i løpet. Bak fra kom Nikko halsene. Han kjørte veldig bra, med en vanskelig bil, og kom seirende inn til mål. Sindre tok en flott andre plass, med Fredrik på tredje.

Vi må også få ønske velkommen tilbake til Einar Idsøe, Tommy Myrstøl og Nikolai Håheim. Hadde også tre debutanter på startstreken, Odin og Loke Forsberg, to unge og lovende gutter, som viser igjen på banen med flott kjøring, og Paul Løland, som nettopp har startet opp denne hobby, og stilte til start i konkurranse med 15 andre førere. Dette er utrolig kjekt. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Resultat Touring Resultat Formel 1

20160409_145352 20160409_140722

Flere bilder under fanen bilder.