Monthly Archives: June 2013

Det er lagt til noen bilder fra Sør Cup 2013

Tusen takk til Rune, Trond og Ivar for gjennomføring av løp og salgav vafler.

Som tilskuer var veldig kjekt å se så mange deltakere stille til start. Veldig kjekt å se at de unge hevder seg så bra. Rekruteringa er bra

Lykke til videre med Sør Cup, og velkommen tilbake for løp og trening

Klubbmesterskap RD 3

Da var løpsdagen gjennomført. My flott kjøring i begge klasser.
Banen var tørr hele dagen, dette åpnet for en fight i begge klasser ute på banen.
Nikko som startet som nummer 2 vant med en ganske behagelig luke forann 2 mann som var Jonas. Jonas som gjennom hele dagen så ut til å ha en god fart inne klarte og holde Marius bak seg. Marius tok pole og fikk en bil han var rimelig fornøyd med i kvalet. Finalen ble mørkere, han mistet starten til fordel for Nikko og måtte etter hvert også gi tapt for Jonas, hva feilen med bilen er vet de ikke, men at følelsen han hadde med bilen var dårlig er det ingen tvil om. I alle fall så kjørte han seg inn til en fin fin 3 plass. Jeroen som kjørte sitt andre løp i karrieren kjørte seg inn til en fin 4 plass. Brødre deubantene Stian og Tord som kjørte sitt aller første løp noensinne gjorde det veldig bra. Stian som gikk seirende ut av den duellen endte på en 7. plass og Tord på en 8. plass.

Formel 1 løpet så ut til å bli et spennende løp også det. Med Cato i pole, Trond på andre og Ivar på tredje. Trond som virket å ha innstilt seg selv på seier tok starten på en fin måte. Trond måtte tilslutt bryte løpet og endte med det på en 4. plass. Ingve som kjørte et fint løp inntil han havnet i gjerde foran garasjen endte på en 5. plass. Rolfen som også hadde et fint løp med fine runde tider kapret den siste plassen på pallen. Men så var det de to konkurentene Ivar og Cato då. Det hele så nesten ut til å bli avgjort i pit. Cato mistet Ivar i pit når han ikke helt fant ut hvor pitten var. Han endte dermed på gresset, Ivar ledet med en hel runde før han hadde pittet, og etter pit besøket for Ivar ledet Ivar med en halv runde på Cato. Da var kampen for alvor igang. Cato jaget og jaget, og etter noen små feil av Ivar var han helt oppi Ivar og forbi. Ivar som så ut til å slitte med bilen 40 minutt ut i løpet klarte og finne farten tilbake igjen. Når de passerte mål var det mindre enn et sekund som separerte de to. Takk til dere begge for endelig å gjøre Formel 1 løpet helt rått!

Førere og vær var med oss hele dagen. Så nå lader alle i Touring opp til Norges Cup løpet som kommer nå til helga. Kom og se!!
Vi snakkes!