Category Archives: Uncategorized

Dag 1 av romjulsturneringen 2014

Da var første dag av romjulsturneringen over. Det ble kjørt ti omganger der den beste i pulje 2 rykket opp til pulje 1, og den med minst poeng i pulje 1 rykket ned. Bjørn Tore rykket opp og Sindre rykket ned. Marius troner komfortabelt på topp, mens Cato og Fredrik kjemper om andre plassen. Akkurat nå er det Cato som har andre plassen.

I morgen starter vi opp kl 1000, og holder på til 1400.

Resultat etter dag 1:   Mini-Z turnering dag 1

20141227_114916

Medlemsmøte vedrørende sesongen 2015

Styret kaller inn til medlemsmøte onsdag 3 desember kl 1900. I møtet vil vi høre hva dere ønsker til neste sesong:

  • Antall løp?
  • Dekk i touring (PMT eller GRP)?
  • Kjøpe dekk samlet?
  • Hvordan løpene skal avvikles?
  • Romjulsturnering i Mini-Z
  •  Andre ting dere vil ta opp?

Forslag kan sendes på mail til cato.hetland@lyse.net eller oddmund.taksdal@gmail.com innen mandag 1 desember

Vel møt

Dugnad før NM

Det nærmer seg NM, og vi må rydde opp rundt bane og i klubbhus. Derfor kaller vi inn til dugnad mandag 22. og onsdag 24. september kl 1700-2000 for å få orden på anlegget, Håper alle kan være med en av kveldene, eller begge kveldene. Ta kontakt om du lurer på noe.

Klubbløp 6

Da var løp nr 6 over, og vi hadde hele 14 deltakere i sedanklassen og 6 i formel. Vil ønske Håkon, Erik og Atle velkommen til klubben. Løpet gikk under fine og tørre forhold, slik at vi alle fikk kjøre med et oppsett. De tre nye kjørte veldig bra i både semifinale og finale. Erik hadde litt problem med bilen, slik at det ikke holdt helt til finalen, men regner med han kommer sterkt tilbake neste gang. Håkon kjørte veldig bra i semifinalen. I finalen hadde han et uhell, slik at han måtte gi seg midtveis. Atle kjørte veldig bra, han også, og det holdt til en fantastisk 3. plass. Jonas fikk motor problem i finalen, slik at løpet var ødelagt. Tommy og Bjørn Tore hadde et sammenstøt tidlig i finalen, slik at de måtte gi seg tidlig de også. Fredrik og Marius startet med hver sin nye bil. Marius hadde funnet det beste oppsettet og kjørte inn til seier. Fredrik hadde litt mer urolig bil, men kjempet seg inn til en 5 plass.

I formelklassen var det 6 stk som startet. Cato tok pole, Marius andre, Oddmund tredje, Kjell fjerde, Ivar femte og Rolf Magne sjette. Cato tok ledelsen tidlig med resten halsende etter. Rolf Magne og Ivar kjempet tidlig om andre plassen, men Ivar fikk problem med bilen og måtte bryte. Kjell kjørte som vanlig jevnt, og dro av med andreplassen da Rolf Magne kjørte ut en gang.

20140816_145527

Garasjen

Da var vi i gang med å grave ut for garasje. Olaf og jeg gravde ut på fredag, og planerte singel på onsdag. Jonas stilte villig opp for å hjelpe til med planeringen.

Forskalingen vil sannsynligvis starte neste uke. Håper at noen kan stille opp da også

imageimage

Dekk for touring

Er det stemning for nytt møte angående dekkvalg i touring? Vi kan ha et nytt møte rett over ferien. Kom med forslag her eller på appen vår. Kommer tilbake med dato når vi har fått noen innspill.

Minner om at banen er åpen på tirsdager fra kl 12 til 20 i juli. Vi åpner for trening på lørdager første helg i august