Klubbløp 6

Da var løp nr 6 over, og vi hadde hele 14 deltakere i sedanklassen og 6 i formel. Vil ønske Håkon, Erik og Atle velkommen til klubben. Løpet gikk under fine og tørre forhold, slik at vi alle fikk kjøre med et oppsett. De tre nye kjørte veldig bra i både semifinale og finale. Erik hadde litt problem med bilen, slik at det ikke holdt helt til finalen, men regner med han kommer sterkt tilbake neste gang. Håkon kjørte veldig bra i semifinalen. I finalen hadde han et uhell, slik at han måtte gi seg midtveis. Atle kjørte veldig bra, han også, og det holdt til en fantastisk 3. plass. Jonas fikk motor problem i finalen, slik at løpet var ødelagt. Tommy og Bjørn Tore hadde et sammenstøt tidlig i finalen, slik at de måtte gi seg tidlig de også. Fredrik og Marius startet med hver sin nye bil. Marius hadde funnet det beste oppsettet og kjørte inn til seier. Fredrik hadde litt mer urolig bil, men kjempet seg inn til en 5 plass.

I formelklassen var det 6 stk som startet. Cato tok pole, Marius andre, Oddmund tredje, Kjell fjerde, Ivar femte og Rolf Magne sjette. Cato tok ledelsen tidlig med resten halsende etter. Rolf Magne og Ivar kjempet tidlig om andre plassen, men Ivar fikk problem med bilen og måtte bryte. Kjell kjørte som vanlig jevnt, og dro av med andreplassen da Rolf Magne kjørte ut en gang.

20140816_145527