Norges Cup runde 2

2. runde av Norges Cup ble kjørt under spesielle forhold med vått og tørt underlag. Alle kval gikk på våt bane , men bare fuktig, så det ble veldig vanskelig å kjøre for deltakerne. Kvalet vant Jonas, med Sindre på andre og Olaf på tredje. Semifinalen ble vunnet av Håvard med Kristiansen på andre. I semifinale B startet det å bli tørt, men alle startet med regn dekk. Rundetidene gikk ned etter hvert og regndekkene ble i overkant varme og myke. Det kunne vi se spesielt på Jonas, som måtte kjempe seg til finalen. Tord Orstad kjørte et en kanon semi, og kom inn som nr to. Sindre kom inn på tredje plass. Ove, far til Sindre, vant denne semifinalen, og det holdt til andre startposisjon i finalen.

Da finalen startet, var banen helt tørr, og alle satte bilene tilbake til tørrværoppsett. Banen holdt seg tørr hele finalen. Med tørrværsdekk, fikk Jonas lov til å kjøre fort igjen. Han kjørte fort gjennom hele finalen, og seieren var i boks. Han fikk også revansj på Håvard fra i går. Håvard kom inn som nr to, mens Kjetil tok siste plass på pallen. Nykommeren Sindre U startet sin første finale i Norges Cup med en fin fin fjerde plass. Tord kjørte også sin første finale i dette selskapet. Det endte med en flott tiende plass. Utrolig kjekt at vi i Klepp RC har så mange gode og talentfulle gutter. Disse må det tas godt vare på. Også veldig kjekt at det stilte opp så mange fra andre klubber rundt om i landet. Dere vil alltid være velkomne på banen vår.

Vil også takke alle deltakerne og publikum for at dere kom for å se på. Må selvfølgelig  få takke mor til Sindre for en kjempegod kake, de to jentene hun hadde med seg, som hjalp til i kiosken. Skal takke Melina og Amalie, som stod i kiosken i dag også. Rune har i dag også styrt skuta etter alle kunstens regler. Tusen takk Rune

IMAG1285