Norges Cup runde 1 på Klepp

Første runde av Norges Cup i Largescale er gjennomført. Det ble en dag med kjempe vær, fantastisk kjøring og meget bra deltakelse. Løpet var i dag kombinert klubbløp og Norges Cup. Derfor var F1 også med å kjørte kval og finale. i dag har det blitt kjørt 12 kval, 2 semifinaler og to finaler. Tidsskjemaet har vært stramt, men Rune styrte skuta etter alle kunstens regler. I Touring var det 19 startene og i F1 var det 7 startene. Formelfinalen ble vunnet av Cato, Trond på andre, Ivar på tredje, Rolf Magne på fjerde, Ingve på femte, Marius på sjette og Morten på sjuende.

I touring finalen var det Marius som tok kommandoen fra start. Han kjørte et kjempeløp, og klarte 83 runder, og et snitt på 21.908. Dette er noe av det beste som er gjort i en finale på Klepp. Kjempebra Marius. Men den mest spennende kampen sto Håvard og Jonas for. De vekslet på andre plassen flere ganger gjennom hele finalen, Jonas hadde grepet  om andreplassen mot slutten, men da det var et minutt igjen, klarte Håvard komme seg forbi. og han kapret plassen. Dette var veldig spennende å følge med på fra sidelinjen. Tusen takk til dere begge for et kjempeshow gutter.

For Klepp RC, er det utrolig kjekt at de er så mange fra andre klubber som tar turen innom, og gir de lokale heltene våre skikkelig kamp om plassene på pallen. Det har vært en dag som vil bli husket som spennende og kjekk. Takk til alle deltakerne og publikum.

Må heller ikke glemme to snille jenter som sto i kiosken hele dagen, og ikke minst, mor til Sindre som kom med lapperøra. Det smakte. I morgen går andre runde av stabelen, så vel møtt til alle sammen.

 

IMAG1257    IMG_7641