Klubbløp 3 2015

Da var runde tre av klubbserien over. I formel var det Cato som tok grepet om pole position, mens Kjell og Trond kjempet om andre posisjon. Kjell trakk  det lengste strået. I finalen tok Cato ledelsen fra første sving. Kjell snurret i første sving og ble påkjørt av Oddmund og måtte dessverre kaste inn håndkledet før han fikk kjørt en runde. Trond tok andre og Rolf Magne tok tredje plass.

I touring var det Marius som tok pole position, med Fredrik på andre og Bjørn Tore på tredje, tett fulgt av team Undheim der senior trakk det lengste strået. Videre kom Olaf, Stian, Tord, Bernt og Kjell Magne. Kjell Magne fikk endelig prøvd nye bilen på tørt.

I finalen tok Marius ledelsen, med Fredrik tett på. De to kjørte jevnt hele løpet. Midt i, ledet Fredrik etter at Marius kjørte av. Marius måtte stå på for å ta igjen lederen, men med flott kjøring klarte han å passere Fredrik. Bak i feltet var det flere som kjempet om tredje plassen. Sindre hadde taket på den, men servohornet på gassen hoppet av og måtte inn i pit for å reparere, da var det Bjørn Tore så trakk det lengste strået og fikk tredje, Olaf kom inn som nr fire, Tord på femte, Sindre kjempet seg opp til en flott sjette plass, Stian tok sjuende, Kjell Magne åttende, Ove niende og Bernt tok tiende.

Vi hadde vergudene med oss, og fikk aviklet en flott helg med mye bra kjøring. Neste løp er Norgescup 20 og 21 juni.

image image